Faqja e internetit për suplementet dietike

Hypercaps, mashtrim? Opinionet Negative, Forum, Farmaci, Çmimi, Ku të Blej

Hypercaps

Hypercaps

Kapsulat Hypercaps janë një metodë inovative për trajtimin e presionit të gjakut .  Këto kapsula ndihmojnë në rregullimin e niveleve të presionit të gjakut në mënyrë efektive dhe të sigurt, duke ofruar lehtësim për njerëzit që vuajnë nga hipertensioni.

Kapsulat Hyper-caps përmbajnë përbërës natyralë që veprojnë drejtpërdrejt në sistemin e qarkullimit të gjakut, duke ndihmuar në zgjerimin e enëve të gjakut dhe uljen e presionit të gjakut. Ky suplement rekomandohet për njerëzit që duan të kontrollojnë natyrshëm presionin e gjakut dhe të përmirësojnë gjendjen e sistemit të qarkullimit të gjakut.

>>>-50% Çmimi – Faqja Zyrtare<<<<

Çfarë është presioni i gjakut

Presioni i gjakut është një masë e forcës që gjaku ushtron në murin e arteries gjatë fazës së tkurrjes ose pompimit të zemrës (të quajtur sistolë) dhe fazës së relaksimit (të quajtur diastole). Presioni sistolik i gjakut është më i larti nga dy vlerat. Presioni i gjakut ka të bëjë me qarkullimin e gjakut në arterie dhe rezistencën e arterieve ndaj rrjedhjes së gjakut.

Presioni i gjakut zakonisht matet në mënyrë jo-invazive duke përdorur një sphygmomanometër. Në këtë mënyrë, pranga rreth krahut fryhet në një presion më të lartë se presioni arterial për të ndaluar rrjedhjen e gjakut nëpër arterien brachiale në krah. Ndërsa presioni në manshetë lirohet ngadalë, gjaku fillon të rrjedhë përsëri nëpër arterie, i shoqëruar nga një tingull pulsues. Kur dëgjoni me stetoskop, zhurma e parë e gjakut që rrjedh nëpër një arterie regjistrohet si presion sistolik. Pasi rrjedha të rikthehet plotësisht, tingujt e gjëmimit zhduken dhe më në fund tingujt e mbytur regjistrohen si presion diastolik.

Leximet e presionit të gjakut paraqiten si sistolik/diastolik dhe vlerat deri në 120/80 mmHg (milimetra merkur) konsiderohen normale. Leximet nga 120/80 deri në 139/89 konsiderohen parahipertension, dhe leximet prej 140/90 e lart konsiderohen hipertension. Diagnoza e hipertensionit nuk bazohet në një lexim të izoluar të ngritur. Kjo bëhet kur dy lexime të veçanta dhe të pavarura japin vlera ≥140/90. Deri më tani, nuk ka “kufij më të ulët” të përcaktuar për presionin e gjakut.

>>>-50% Çmimi – Faqja Zyrtare<<<<

Cilët faktorë ndikojnë në presionin e gjakut?

Shumë faktorë ndikojnë në presionin sistolik të gjakut . Faktorë të tillë si ankthi, konsumimi i kafeinës dhe rezistenca dhe ushtrimet kardiovaskulare shkaktojnë një rritje të menjëhershme, kalimtare të presionit sistolik të gjakut. Për shembull, gjatë ushtrimeve kardiovaskulare, presioni sistolik i gjakut mund të rritet në vlerat afër dhe mbi 200 me një përpjekje më të madhe. Megjithatë, presioni diastolik është një vlerë relativisht konstante gjatë stërvitjes dhe aktivitetit të përditshëm. Nuk ndryshon ndjeshëm gjatë ditës ose në përgjigje të ndikimeve të jashtme. Gjatë ushtrimeve kardiovaskulare, kjo vlerë mund edhe të bjerë. Faktorët afatgjatë që mund të çojnë në presionin e lartë të gjakut përfshijnë pirjen e duhanit, ngurtësimin e arterieve (i quajtur aterosklerozë), peshën e tepërt trupore, ngrënia e sasive të mëdha të kripës, marrja e medikamenteve të caktuara dhe ekspozimi ndaj stresit kronik.

Njerëzit me presion të lartë të gjakut janë në rrezik të shtuar të sëmundjeve kardiovaskulare, duke përfshirë goditje në tru dhe dështim të zemrës, sëmundje të veshkave dhe vdekshmëri nga të gjitha shkaqet. Presioni i lartë i gjakut do të thotë se sistemi juaj kardiovaskular duhet të punojë shumë më shumë për të mbajtur gjakun të qarkullojë në të gjithë trupin tuaj. Për njerëzit me hipertension të lehtë, leximet e të cilëve janë rreth 140/90, metoda më efektive për të kontrolluar presionin e gjakut është modifikimi i stilit të jetesës. Ushtrimet e rregullta kardiovaskulare, një dietë me pak kripë dhe yndyrë dhe mbajtja e një peshe të shëndetshme janë mënyra për të optimizuar presionin e gjakut. Vlerat e presionit të gjakut në fakt bien deri në tre orë pas përfundimit të një seance ushtrimesh kardiovaskulare! Personave me hipertension më të rëndë dukshëm mbi 140/90 mund t’u përshkruhet ilaçe. Ka disa lloje ilaçesh që mund të merrni. Për shembull, beta-bllokuesit reduktojnë kërkesën e zemrës për oksigjen duke reduktuar rrahjet e zemrës në pushim dhe kontraktueshmërinë kardiake. Bllokuesit e kanaleve të kalciumit kanë një efekt vazodilues, duke ulur kështu rezistencën periferike.

>>>-50% Çmimi – Faqja Zyrtare<<<<

Presioni i lartë i gjakut (hipertensioni) ka disa pasoja negative shëndetësore të vërtetuara mirë. Këto përfshijnë, ndër të tjera, aterosklerozën dhe sëmundjet e zemrës. Ateroskleroza është grumbullimi i kolesterolit në muret e arterieve, i cili përfundimisht mund të shkaktojë bllokim të rrjedhës së gjakut. Kur kjo ndodh në arteriet e zemrës, quhet sëmundje e arterieve koronare dhe mund të rezultojë në një atak në zemër.

Nga pikëpamja e performancës, hipertensioni është një shqetësim më i madh shëndetësor. Presioni sistolik i gjakut mund të arrijë nivele të rrezikshme dhe udhëzimet e Kolegjit Amerikan të Mjekësisë Sportive (ACSM) rekomandojnë që të merrni parasysh ndalimin e ushtrimeve kur tensioni juaj i gjakut arrin 250/115 dhe/ose ka një rënie prej 10 mm Hg në presionin sistolik të gjakut me ngarkesë të shtuar të punës.

Shikoni: Hypertea

Çfarë është Hypercaps dhe për çfarë shërben?

Kapsulat Hypercaps janë një produkt i krijuar për të kontrolluar presionin e gjakut. Këto kapsula përmbajnë një formulë të veçantë që ndihmon në rregullimin e niveleve të presionit të gjakut në mënyrë të sigurt dhe efektive. Hypercaps funksionon si një shtesë dietike që kontribuon në ekuilibrin kardiovaskular dhe mirëqenien, duke siguruar lehtësim për njerëzit që vuajnë nga probleme të larta të presionit të gjakut.

>>>-50% Çmimi – Faqja Zyrtare<<<<

Përdorimi i caktuar

Rekomandohet përdorimi i kapsulave Hypercaps në rastet e mëposhtme:

Si funksionon Hypercaps?

  1. Kapsulat Hypercaps funksionojnë posaçërisht për të kontrolluar presionin e gjakut. Këto kapsula përmbajnë përbërës natyralë që ofrojnë përfitime kardiovaskulare. Mekanizmi kryesor i veprimit të tij është zgjerimi i enëve të gjakut dhe zvogëlimi i rezistencës ndaj rrjedhjes së gjakut, gjë që rezulton në uljen e presionit të gjakut.
  2. Përbërësit aktivë në kapsulat Hypercaps punojnë së bashku për të relaksuar enët e gjakut, duke e bërë më të lehtë që gjaku të rrjedhë nëpër to. Kjo ndihmon në uljen e ngarkesës së punës në zemër dhe zvogëlon presionin në muret e enëve të gjakut.
  3. Për më tepër, kapsulat e hipercaps gjithashtu mund të kenë veti antioksiduese dhe anti-inflamatore që ndihmojnë në mbrojtjen e enëve të gjakut dhe zvogëlimin e stresit oksidativ. Kjo ndihmon për të përmirësuar shëndetin e përgjithshëm kardiovaskular.
  4. Ju lutemi vini re se rezultatet dhe efektiviteti mund të ndryshojnë në varësi të personit individual, kështu që gjithmonë rekomandohet të ndiqni udhëzimet e prodhuesit dhe të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor para se të filloni çdo trajtim.

>>>-50% Çmimi – Faqja Zyrtare<<<<

Përbërësit e hiperkapsit (përbërja)

Rreziqet, efektiviteti, avantazhet e Hypercaps

Kapsulat Hypercaps ofrojnë një sërë avantazhesh dhe përfitimesh në drejtim të kontrollit të presionit të gjakut. Më poshtë janë renditur disa nga përfitimet e mundshme të këtij produkti:

>>>-50% Çmimi – Faqja Zyrtare<<<<

Metoda e përdorimit të hiperkapeve, fletëpalosje, udhëzime

Sipas udhëzimeve dhe fletëpalosjes, kundërindikimet, efektet anësore, mënyra e përdorimit dhe ruajtjes së ilaçit janë renditur më poshtë.

Kundërindikimet

Kapsulat e hiperkapsit mund të kenë disa kundërindikacione dhe është e rëndësishme të merren parasysh pikat e mëposhtme:

Si të përdorni, si të merrni

Kapsulat Hypercaps duhet të përdoren sipas udhëzimeve të prodhuesit dhe mundësisht nën mbikëqyrjen mjekësore. Më poshtë janë udhëzimet e përgjithshme për përdorimin e kapsulave:

>>>-50% Çmimi – Faqja Zyrtare<<<<

Rezultati i përdorimit të Hypercaps

Rezultatet me Hypercaps mund të ndryshojnë nga personi në person dhe është e rëndësishme të mbani mend se suplementet për menaxhimin e presionit të gjakut nuk janë një zgjidhje e mrekullueshme. Më poshtë janë disa rezultate të mundshme që lidhen me përdorimin e Hypercaps:

>>>-50% Çmimi – Faqja Zyrtare<<<<

Këtu janë disa mendime dhe komente nga përdoruesit e vërtetë nga forumet

Dua të ndaj përvojën time me kapsulat Hypercaps. Si mësuese, jeta ime ka qenë gjithmonë plot stres dhe tension. Me kalimin e kohës, fillova të vë re një rritje të presionit të gjakut, gjë që më shqetësoi shumë. Vendosa të provoj Hypercaps pasi lexova për përbërjen e tij natyrale dhe efektin e tij në rregullimin e presionit të gjakut.

Që kur fillova të marr Hypercaps, kam vënë re një përmirësim të madh në gjendjen e sistemit tim të qarkullimit të gjakut. Presioni im i gjakut është kthyer në normalitet, ndihem më i qetë dhe më i relaksuar. Për më tepër, vura re një përmirësim në energjinë time dhe në mirëqenien e përgjithshme. Hypercaps është bërë shoqëruesi im i përditshëm në mbajtjen nën kontroll të presionit të gjakut! Unë e rekomandoj atë për të gjithë njerëzit që kërkojnë një opsion natyral dhe efektiv për të kontrolluar presionin e gjakut.

“Si një sipërmarrës, jeta ime ka qenë gjithmonë plot sfida dhe situata stresuese. Pak kohë më parë filloi të më rritej presioni i gjakut dhe fillova të shqetësohem për gjendjen e sistemit tim të qarkullimit të gjakut. Pikërisht atëherë zbulova Hypercaps dhe vendosa ta provoj.

Që kur fillova të marr Hypercaps, kam përjetuar përmirësime të ndjeshme në presionin tim të gjakut. Ndihem më energjik, më i fokusuar dhe kam qartësi më të madhe mendore. Për më tepër, vura re një ulje të simptomave të stresit dhe ankthit. Hypercaps është bërë një aleat i paçmuar në kontrollin e presionit të gjakut dhe udhëheqjen e një stili jetese të shëndetshëm. E rekomandoj pa hezitim.”

>>>-50% Çmimi – Faqja Zyrtare<<<<

Exit mobile version