Skip to content

Archive:

Pain Relief

Pain Relief Llaçe – produktet origjinale, blej tani, opinionet, çmimi

Një mjet i ri për trajtimin e nyjeve ZB Pain Relief reklamohen në Radio e Evropës, Radio familja ime dhe të tjerët. Metoda e trajtimit është mjaft origjinale, ZB Pain Relief është applicators transdermal, dhe thjesht vënë një copë toke që përmban disa komponentë medicinale që depërtojnë përmes lëkurës. Kjo metodë e dorëzimit të shtesë […]