Skip to content

Archive:

Varicosin

Varicosin – opinionet, çmimi, komente, faqen zyrtare

këmbët bukur dhe të shëndetshme do të ketë çdo grua. Por në masën hormonal, apo dështimet e një numri të karakteristikave fiziologjike të organizmit, manifestimi i defekteve në ekstremitetet e poshtme në formën e venave zmadhuara, ju mund të gjeni shumë shpesh në mesin e seksit të drejtë. venat me variçe janë diagnostikuar në meshkuj […]